O nama

Tvrtka ARIES d.o.o. osnovana je 1990. godine kao privatno poduzeće i logičan nastavak višegodišnjeg rada suvlasnika poduzeća u informatici i elektrotehnici.

Odjel Informatike vrši proizvodnju, servis, prodaju i instalaciju informatičke opreme. ARIES uvozi komponente vodećih svjetskih prizvođača (Intel) te sklapa vlastita stolna računala i NOS servere velikih kapaciteta (>2TB). Prodajemo računala i perifernu opremu (monitore, štampače, scannere) tvrtki Hewlett Packard, IBM i Lenovo, foto aparate i opremu Olympus i Canon, zaštitu protiv kopiranja programa i podataka WIBU. ARIES je ovlašten prodavač Microsoft i Symantec programske podrške. Pružamo posebnu uslugu ARIES secure maila i registracije vaše domene na ARIES serverima.

Od 1992. godine odjel Energetike radi sa relejnom zaštitom na području proizvodnje, prijenosa i distribucije električne energije, a ekskluzivno za tržište Republike Hrvatske zastupamo tvrtke:

Alstom Grid za visoki napon i Schneider Electric za niski i srednji napon (bivši Areva  Transmisson & Distribution) - primarna i sekundarna oprema za srednje i visoke napone te sustavi upravljanja za trafo stanice, distributivne i prijenosne dispečerske centre,
EGE spol. s.r.o. – Petersenove prigušnice za distributivne i prijenosne mreže,
A. Eberle GmbH – regulatori napona energetskih transformatora, regulatori Petersenovih prigušnica, lokatori kvara u kompenziranim mrežama sa 4 algoritma, uređaji za mjerenje kvalitete električne energije klase „A“, releji za predviđanje naponskog sloma elektroenergetskog sustava, uređaji za mjerenje kvalitete izolacije u  mrežama niskog i srednjeg napona.

Od 2004. godine odjel Graditeljstva investira u graditeljstvo s ciljem vođenja projekata gradnje stambeno poslovnih objekata. Vođenje projekta obuhvaća pronalazak sa procijenom kvalitete zemljišta te kupnja iste, izrada dokumentacije i ishođenje potrebnih dozvola, planiranje i organizacija gradnje sa odabirom izvođača te nabavka kvalitetnijih materijala, etažiranje, reklamiranje i prodaja stana ili poslovnog prostora. Moderna arhitektura i estetika odlike su graditeljstva u našoj tvrtki.

Tvrtka ARIES proglašena je tvrtkom Gazela 2007 - Najbrže rastući poduzetnici Hrvatske od strane portala bussines.hr i FINA-e. Tvrtka ARIES posluje po ISO certifikatu ISO 2001.